Inscrie-te la maratonul Wings for Life World Run!

Scris de  Apr 24, 2014

Pe 4 mai întreaga lume aleargă în acelaşi timp, în acelaşi scop: pentru a strânge fonduri pentru cercetarea leziunilor măduvei spinării.

În 35 de oraşe ale lumii, startul maratonului se va da în acelaşi timp, ceea ce face din Wings for Life World Run un eveniment unic în istoria sportului. În Capitală, startul se va da la ora 13.00, iar cei înscrişi urmând să alerge pe DN3-DN3A, pe o distanţă de aproximativ 135 km.

 

De ce să te înscrii? Pentru că, vei face mişcare, te vei distra şi în plus vei ajuta persoanele care suferă de afecţiuni ale măduvei spinării. Ia-ţi prietenii şi distracţia va fi de milioane! Mai ai timp să te înscrii până pe 27 aprilie 2014 cu o taxă de înscriere de 124 de lei. Grăbeşte-te, mai ai doar 3 zile! începând de astăzi. 

 

Ceea ce este deosebit la acest maraton faţă de maratoanele clasice este faptul că nu trebuie să alergi pe o distanţă fixă, cursa fiecăruia încheindu-se în momentul în care aţi fost ajunşi din urmă de maşina oficială a competiţiei. Aceasta va porni în urma alergătorilor la o jumătate de oră după start, iar după ce ai fost prins de Maşina Oficială de Finiş, iei autobuzul şi te întorci la linia de start pentru a sărbători. 

 

La linia de start din intrarea pe DN3 din Şoseaua Pantelimon se poate ajunge cu: metroul până la staţia Pantelimon sau cu liniile RATB. Kit-ul de participare va fi ridicat în ziua evenimentului între orele 6.00 -11.00 a.m de la linia de start.

 

Participă pentru a salva vieţi ! 

Ultima modificare Joi, 24 Aprilie 2014 16:56
Cristina Grosu

Studentă a Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, pasionată de natură şi munte, fotografie şi pictură. Energică şi plină de viaţă.

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

 

Parteneri

Cele mai bune preturi la Mobila Copii.

Rumänien Reisen

Recomandare

Cele mai ieftine fose septice.

Parteneri

banner twodesign

autonapoca.ro

Ultimele articole

Cum alegem corect samponul in functie de…

16-11-2017 426 Stiri Irina C

Cum alegem corect samponul in functie de tipul de par

Parul este un simbol al senzualitatii si al voluptati si din acest motiv este impoartant cum alegi samponului potrivit pentru tipul tau de par. Iata ce ingrediente ar trebui sa contina...

Read more

Top 3 asigurari care iti fac viata mai u…

14-11-2017 378 Stiri Tudor Perian

Top 3 asigurari care iti fac viata mai usoara

Asigurarile sunt masuri preventive care iti asigura un trai fara griji in cazul unor evenimente neprevazute si destul de probabile. Daca ne gandim la traiul agitat pe care il avem...

Read more

Idei de petrecere a timpului liber pentr…

16-10-2017 990 Campus Tudor Perian

Idei de petrecere a timpului liber pentru studenti

Umbla o vorba ca studentia este cea mai frumoasa perioada din viata unui om: iti faci prietenii pe viata, te poti muta in alt oras departe de ochii parintilor prea...

Read more

Facebook